2016. március 14., hétfő

Ízlés dolga

A bejegyzés fejléceként ezt az gyönyörűséges bokrétát választottam, ezzel köszöntök minden kedves látogatót:Mostanában az ezer dolog mellé adódott még egy, ami nem más, mint a lakásnézegetés. A témával kapcsolatban sajnos teljesen vakon vagyok, így gyakorlatilag el lehet adni nekem egy istállót, mint rusztikus faházat költséghatékony szellőzőberendezéssel, laminált sárpadlóval. Természetesen az én kőműves és szobafestő-mázoló haverjaim, Guci és Tibi segítenek. Ők aztán egy kocogtatásból megmondják, hogy ilyen zsalu, olyan panel, ilyen szigetelés, amolyan tégla. És persze, hogy melyik miért nagyon szar...

Lényeg a lényeg, hogy a hirdetéseket böngészve súlyos, nagymértékű, visszafordíthatatlan ízlésficamot diagnosztizáltam a magyar lakosság igen magas hányadán. 

Mielőtt bemutatnám a gyöngyszemeket, elöljáróban csak annyit mondanék, hogy a fehér festék is annyiba kerül, mint a lila, és nem kötelező megvenni a falra szerelhető kerti törpét sem. Akinek füle van, hallja meg. 

Lássuk a top 5 kedvenc megoldásom!

5. 


Egy jól eltalált falszín sokat dob a szoba megjelenésén.


4. 


Kifinomult, elegáns, csak egy baj van vele: drága lesz az átalakítás, ha Újpest-drukker veszi meg.


3. 


Ezt a modern stílusú, visszafogott szobát a csillár feletti egyedi, műfüves megoldás teszi még otthonosabbá. 


2. 


A művirágoknak köszönhetően ebben a szobában mindig tavasz van! Az asztalon elhelyezett oroszlán és kócsag szobrocskák is a természetet idézik. 


1. 


Ebben a szobában tróntermi hangulatot idéz az antik asztalka, a fölötte lévő kristálycsillárt ábrázoló falmatrica, a kristálycsillár valamint a trón. Ezt a fenséges, ékes hatást négyszínű fallal, csillárról lógó piros szőrmeszívekkel és tigrismintás ágytakaróval törték meg. 


+1


Ebbe a vécébe lépve, akár a Sziklatemplomba csöppentünk volna. Bal oldalt cseppkőutánzatot láthatunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

VIGYÁZAT, MAGÁNVÉLEMÉNY!!! nőnapi elmélkedés

Ha érzékeny vagy mások magánvéleményére, kérlek, hagyd el ezt az oldalt Hihetetlen, hogy egy ilyen kreált ünnep, mint a nőnap, micsoda ...